torsdag 10 februari 2011

nu jobbar jag;)

står här på hotell Elite Palace och jobbar. nu är jag ensam sen kl 20 och det är vääldigt lugnt!!! det har varit och är snökaos som medierna så fins uttrycker sig när mer än en sl buss inte tar sig fram i tid. men jag har nte märkt ngt förutom att det är vackert och snöigt utanför fönstren och iskalla vindar från dörrarna. gästerna som har kommit här under de senaste timmarna ser ut som hundar som simmat i isvak och sen rullat sig i blötsnö! hhahaha:) hoppas jag hinner med halv tolv bussen, orka vänta tills klockan blir tolv! får se om jonas är snäll (nattisen)

det går bra o jobba annars, har väldigt mkt tider i feb så det är ju bra. jag lär mig fortfarande varje dag. det enda negativa är att jag fortfarande får så jävla ont i hälarna av att stå upp!!! en det går nog bort, får jag hoppas.

annars... jag mår som jag förtjänar. inte bra och ja, som man bäddar får man ligga. älskar de människor som jag har omkring mig, de bryr sig om och tar om hand. men det blir nog bra i slutändan.

på lördag ska jag äntligen få träffa bästa carro! nej flåt lina heter hon ju nu;) det ska bli jäkligt kul! kanske blir det dans ocksa på kvällen? om mina stackars fötter orkar med? hahaha;)

1 kommentar:

Lina a la Carro sa...

Sötaste Pilla <3