torsdag 6 maj 2010

MALLORCA

det ar askallt har igen, faen sommaren vill inte riktigt komma hit. forsta veckan med gaster pa hotellet, och ner till 8 grader pa kvallen... o regn...
men jag har goda nyheter, jag kanner mig itne sa ensam langre, eller jag vet inte hur det kommer bli, men just nu har ja gett par vanner har som ar jatteglad over att ha. varje pa olika satt men de ar bra.
malin min lilla finn e med mer problem an mig i privatlivet, vi utbyter historier supandes (bada blir fulla pa 3 drinkar) eller atandes. och sen kathi, min tyska, kom som en riddare pa vit springare iar, vi har kant varandra ett par ar men nu har vi kommit narmre. det ar bra. sen far vi se vad som hander med de andra, jag njuter sa mkt av att ga till gymmet, trakigt att jag itne orkar ga dit pa morgonen...

pa sondag kommer pappa och hans tjej hit, johoo! ska fa lara kanna dem lite battre. och det ar kul att ha folk har, det ar mer liv. lagenheten ar sa stor:) tre sovrum tva badrum kok o tvattstuga och en laaang hall. far se vad vi hittar pa det finns ju samkt vackfra stalle hr.
och min kara kara van liv, var med om ngt hemskt haromdagen men hon klarade sig hel, och resten av ehnnes familj ocksa. fruktansvart att hora om men otroligt skont att det gick bra. underbara manniska.
nu kommer israel. puss

1 kommentar:

Pussis sa...

Gumman! Tänker massa på dig här hemma! Behöver dig här jag med.. ;)Puss älskling!