fredag 17 december 2010

Lugnet och kylan

pa fredagskvallen kom Conchi och vi kollade allihopa pa film. det bestamdes av andra att jag skulle... neeej;) jag fick bestamma lite att lordagen skulle borja med marknad i Puerto real med Conchi och en xnunna, frukost med churros!!! och sen lunch tillsammas allihopa pa ett bra stalle. medans israel halsade pa sin sjuka mormor, kollade affarer och akte till kyrkogarden. churrosen var mmmmmm harliga men oj vad de stod mig upp i halsen lange!
inte kopte jag ngt pa marknaden heller, inte sa mkt for just de sakerna... men vid ett akte vi for att mota upp de andra vid ett Mosto. det ar en restaurang som serverar Mosto, den alkoholfria vatskan som blir vid vintillverkning, typ.
och vilket stalle!!! precis utanfor jerez med boljande kullar och inget mer runt om!!! det var sakert 25 grader ute och sa harligt och god mat!!! mmm ni missade verkligen ngt!
darefter ett bosok pa en gard, drinkar i en mysig bar och sen hem lite lulliga och vila. sondagen blev typ likadan, runt runt med bilen och slakting besok, lunch pa en restaurang (venta), sen blev det wannabe zambomba nar israel akte hem. jag och en av hans fastrar akte dit och det sjongs och skrattades och klappades i handerna!!! wohoo! efterat var klockan bara typ sex och vi akte till ett mysko stalle som var helt tomt...
men darnere var det nattclubstamning med liveband och massa glatt folk som dansade och klappade handerna!!! klockan halv sju pa en sondag kvall! helt underbart! tyvarr var det tydligen sondag och de flesta jobbade ma mandag sa vi gick hem alltfor tidigt....
mandagen handlade vi julklappar till varandra! otroligt snygga och eleganta skortor!!! sen frukost pa serrano skinka och tomat, byte av klader pa shoppingcentret och sen lunch i 24 grader och sol!!! kan det blir battre! mmmm tapas i love u!!!!
dagen efter var det hemfard, alltsa bilfard nastan 6 timmar mot nambroca. allt gick bra, det blev bara lite kallt i bilen;) men det var harligt att vara tillbaka med barnen! nu ringer malin!!!
hej da!

Inga kommentarer: