söndag 13 september 2009

det regnar!!!

...kanske inte sa mkt som jag hade onskat, men det kommer de narmaste dagarna. som jag har langtat efter lite svalare vader! imorse var det stralande sol och jattevarmt och jag fick ca en timma pa playan innan ett stort svart moln fyllde himlen med sitt muller. ett dopp blev det ocksa. jag kande mig sa tillfreds for jag hade antligen kollat pa hannah montana filmen, nu sitter ni sakert o skrattar men hon ar en liten favvis. den var inte sa dalig som min syster sa så det var bra.
jag funderar pa varfor var lagenhet blir sa skitig snabbt, sa fort vi sopat och skurat golven kommer sand och skit tillbaka. sen nar det val ligger ett lager smuts pa golven ar det henklare att satta pa sig tofflorna och ignorera det... nu har vi nog inte stadat ordentligt pa 2 manader... plus alla klader som bara ligger overallt! jag menar varfor kommer inga sma snovitsdvargar och blockar undan allt nar vi sover? kanske for att jag vaknar sa latt? det maste det vara, for det har asolut inte med att gora att jag inte kan stoppa in mina klader direkt i garderoben efter anvandning? nope inte!
nagot jag ocksa funderar over ar mitt syfte med denna blogg. jag har inte fatt nagra kommentarer alls an, och da drar jag bara slutsatsen att ingen laser den. kanske ske maila my loved ones o saga att den finns? for jag gor nog inte detta for mig, snarare for de andra. jag tanker, att jag alskar att lasa bloggar fran de jag kanner och tycker om. det blir pa nagot sattt lite enklare att vara sa lang ifran dem da?...
nu maste jag end.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kram vännen /Lina